Услуги

Изработка и монтажа на оптички стакла и диоптриски очила

Изработка и монтажа на оптички стакла

Донесете го Вашиот рецепт од Офталмолог, или Вашите постоечки очила, а ние ќе ги изработиме и монтираме Вашите нови оптички стакла, по најсовремени методи на најсовремени машини за изработка

оптометрија и проверка на вид

Проверка на Вашиот вид

Вршиме проверка на Вашиот вид и утврдување на Вашата диоптрија, со најсовремени методи и компјутерска апаратура

поправка на очила

Поправка на Вашите очила

Доколку имате проблем со Вашите диоптерски или сончеви очила, нашиот тим Ви стои на располагање. Често се случува да загубиме шрафче или папучка, да ни се искриват рачките на очилата или да ги изгребеме стаклата. Ние во Призма сме подготвени да помогнеме.

продажба на диоптриски и сончеви очила и очни помагала, леќи, течности

Продажба на очила и оптички помагала

Во Оптика Призма можете да сретнете огромен избор на оптички рамки, оптички стакла, сончеви очила, контактни леќи и течности од добро познатите светски брендови и производители.

совети за заштита на вашите очи

Совети за заштита на Вашите очи и Вашите очила

Нашето знаење и искуство не задолжива да дадеме бесплатни совети за тоа што е најдобро за Вашите очи и Вашите очила и како најдобро да ги заштитите!